KORPORATIVNE NOVOSTI

41109036_cover.jpg

U suradnji s tvrtkom Infoart koja već ima aktivnu aplikaciju PayDo za plaćanje parkinga razvili smo uređaj koji se ugrađuje u vozilo, a zahvaljujući njemu automobil „prepoznaje“ kada ga vozač parkira u zoni naplate parkinga.

Smart-parking-Dubrovnik_cover.png

„Pametni parking“ u Dubrovniku najveći je projekt iz segmenta pametnih gradova u Hrvatskoj i regiji te jedan od najvećih projekata pametnog parkinga realiziran s ovom količinom senzora na Narrowband IoT (NB-IoT) mreži u svijetu.

22_cover.jpg

Mobilisis zaposlenici međusobno su odabrali „Naj zaposlenika“ za prvu polovicu 2019. godine. U prostorijama tvrtke održalo se prigodno druženje i dodjela nagrade „Naj zaposleniku“. Čestitamo kolegi Mariu Filipoviću na nagradi za najboljeg zaposlenika za prvu polovicu 2019. godine.

Mobilisis na team buildingu u Celju

Nakon održane polugodišnje prezentacije za zaposlenike te zajedničke milenijske fotografije, dana 31.05. i 01.06.2019. održan je Team building u Celju. U dvodnevnom druženju 60 zaposlenika tvrtke Mobilisis uživalo je u prirodi Pečovnika, raznim timskim igrama i sportovima.

Mobilisis na Connect day-u Sveučilišta Sjever

U organizaciji Sveučilišta Sjever i Hrvatske gospodarske komore u četvrtak, 30. svibnja 2019. godine u Sveučilišnom centru Varaždin održan je „Connect Day“, Dan karijera s ciljem povezivanja studenata i poslodavaca te poticanja daljnje suradnje s gospodarstvom. Što znači biti kompetentan stručnjak i obrazovati se za tržište rada...

3.jpg

15. i 16.05. 2019. održavao se 11. po redu studentski sajam poslova Job Fair, dvodnevno događanje koje je na Fakultet Elektrotehnike i računarstva privuklo više od 4000 studenata i 115 poduzeća. Mobilisis se predstavio studentima sa ključnim proizvodima i poslovanjem tvrtke te probudio veliki interes studenata za praksom, ali i za budućim zaposlenjem.

Mobilisis na 12. sajamu poslova u Varaždinu

U organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Regionalnog ureda Varaždin u Sportskoj dvorani Graberje u Varaždinu održao se 12. sajam poslova na kojem je sudjelovala i tvrtka Mobilisis.Više o sajmu možete pročitati ovdje. Tražena radna mjesta tvrtke Mobilisis možete pronaći ovdje.

Mobilisis sudjelovao na Danima pametnih rješenja kompanije A1

U organizaciji tvrtke A1 Hrvatska održan je “Dan pametnih rješenja” prilikom čega je tvrtka A1 predstavila NB-IoT, novu uslugu u ponudi za poslovne korisnike. Mobiliis je u sklopu događaja na izlagačkom mjestu predstavio svoj uređaj TDC-Z . Radi se o uređaju koji prikuplja informacije sa senzora temperature, tlaka, vlage, magnetskog polja i ubrzanja...

Mobilisis na PMM sajmu u tvrtki Sick

Od 2017. godine. Sick je strateški partner Mobilisis-a za razvoj i prodaju IIoT rješenja diljem svijeta. Sick je u samom vrhu razvojne industrije te vodeći svjetski proizvođač industrijskih senzora i rješenja. Već nekoliko godina u Freiburgu u SICK ARENI organizira se interni sajam pod nazivom Product management meeting GBC06 systems.

Hrvatska parking udruga posjetila Mobilisis

U petak 01.03.2019. u Mobilisis je stiglo 60 članova Hrvatske parking udruge. Kao dio programa 57. sjednice Skupštine HPU koja se održala u Trakošćanu, Mobilisis je na parkingu nove zgrade prezentirao NB IoT parkirni senzor i njegove funkcionalnosti. U kratkom druženju članovi su još obišli novu Mobilisis poslovnu zgradu i proizvodnju.

Mobility driven by technology

ADDRESS
PHONE
E-MAIL
Mobilisis d.o.o.
Varaždinska ulica - odvojak II 7
42000 Varaždin – Jalkovec, CROATIA
+385 (0) 42 311 777
FIND US ON
  • Mobilisis Facebook
  • Mobilisis Twitter
  • Mobilisis YouTube
  • Mobilisis LinkedIn
LEGAL NOTICE
All rights reserved Mobilisis d.o.o. 2020.
CROATIAN ONLY.